Ons team van staal

Jacqueline Plomp

Debiteuren- en Crediteurenadministratie
  • 0186-57 36 42

Adrie Plomp

Directeur
  • 0186-57 36 42

Johan Wouda

Bedrijfsleider
  • 0186-57 36 42

Ria de Vroet

Administratie
  • 0186-57 36 42

Het bedrijf

Gohres Metaalconstructie bv is in 1876 door Joh. Gohres oorspronkelijk opgericht als smederij, wat later werd omgevormd tot een volwaardig metaalconstructiebedrijf. Gohres werd drie generaties lang geleid door de familie Gohres. In 1980 werd het bedrijf overgenomen door Cees Plomp en werd het verplaatst naar Klaaswaal. Sinds 1998 is zijn zoon Adrie Plomp de directievoerder.

Onze twee motto’s zijn ”Vandaag bestellen, morgen leveren” en ”Kan niet, bestaat niet”. Gohres is daarmee uw flexibele partner op gebied van metaal. Metaalconstructiebedrijf Gohres is een volwaardig metaalconstructiebedrijf voor al uw opdrachten. Onze vaste klantenkring is zeer veelzijdig, kijkt u ook eens op de project pagina! Gohres is sinds 1999 VCA* gecertificeerd. Veiligheid, gezondheid en milieu is dus een alledaags 'gewoon goed' binnen ons bedrijf.

Ook is Gohres sinds 1999 volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagement-systeem gecertificeerd. Kwaliteitsborging van zowel het eindproduct als van de interne processen staat dus al jaren hoog in het vaandel bij Gohres. Kijk voor meer informatie over watwijdoen op de pagina.

 

Erkend leerbedrijf

 

Gohres Metaalconstructie bv is een erkend SBB leerbedrijf.
Wij bieden studenten de mogelijkheid om bij ons praktijkervaring op te doen als onderdeel van hun studie.
Wil je hier meer over weten? Ga naar ons contactformulier en laat je gegevens achter.

 

 

 

 

Kwaliteits Certificaten